Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Akay’dan hain saldırıya kınama

Akay’dan hain saldırıya kınama

”Birliğimizi kimse bozamayacak”

Akay’dan hain saldiriya kinama

”Birligimizi kimse bozamayacak”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Çevik Kuvvet Polislerini tasiyan servis aracina yapilan terör saldirisini kinadi, yaralilara geçmis olsun dileklerini iletti.

Baskan Akay “Sabah Selahattin Eyyübi Mahallesinde Çevik Kuvvet polislerimizi tasiyan servis aracinin geçisi sirasinda tuzaklanan bombanin patlatildigini üzüntüyle ögrenmis bulunuyorum. Hain saldirida 1 polisimiz ile çevrede bulunan 4 yurttasimiz hafif sekilde yaralandi. Tesellimiz bu saldirida can kaybinin yasanmamasidir” dedi.

“SALDIRILAR BIRLIGIMIZI BOZAMAYACAK”

Akay söyle devam etti;

“Gerçeklestirilen hain saldiri terörün yüzünü bir kez daha göstermistir. Ancak su bilinmelidir ki, bu gibi saldirilar, milli birligimizi bozamayacak ve Atatürk’ün gösterdigi Türkiye’yi, “muasir medeniyetler” seviyesine çikarmak hedefinden kimse bizi uzaklastiramayacaktir. Bu gibi saldirilar bizi bu hedeften alikoyamayacaktir. Siki baglarla kenetlenmis olan, bir arada, kardesçe ve huzur içinde yasayan Türk halkinin bütünlügünü, huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bir kez daha saldiriyi kiniyor, yaralilara acil sifalar diliyor, Polis Teskilatimiza ve yurttaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı